BEHANDELMETHODE

Mijn onderzoek start ik met vragen Daarna meet ik energetisch door met de Lecher antenne een meetinstrument waarmee onder andere vitaliteit van weefsel en organen kan worden gemeten.Ook kan je ziektes meten bijv. reuma, fibromylalgie, lyme , artrose etc. Ik kan exact bepalen wat de mate van gezondheid of ziektebeeld van een orgaan of weefsel is. Ieder orgaan heeft standaard frequenties. Dankzij vervolg onderzoek van Eric Laarakker zijn er inmiddels ruim 3500 frequenties beschikbaar. Wanneer de meting afwijkt van de standaardfrequentie, is een orgaan uit balans.

De Lecher-antenne is één van de weinige instrumenten die pijnpunten exact kan lokaliseren op het lichaam Ik ga in eerste instantie blokkades in het lichaam opsporen. Indien nodig zoek ik er dan een passend middel bij om het lichaam te ondersteunen. De Lecher antenne kan meten welk geneesmiddel het beste past bij het desbetreffende orgaan. Naast orgaan, weefsel en energieblokkades kun je ook bijvoorbeeld de toxische belasting meten. Jaarlijkse entingen en wormenkuren laten een hoop gif achter in het lichaam. Ook geopatische belasting is meetbaar. Dit is de belasting die ontstaat door straling onder andere van gsm masten en zonnepanelen.Bij dieren controleer ik de voeding.

Na de meting kan ik gaan behandelen dit doe ik met behulp van het NRG systeem. Mens en/of dier krijgen dan een deken om waarmee ik ze aansluit aan het NRG systeem om zo de behandeling te starten. Je voelt hier verder niets van. Stel ik meet de lever en de pancreas niet goed dan stel ik dit in op het NRG systeem en via de deken kan ik de lever en de pancreas behandelen. Ook krijgt u daarna een flesje met medicatie mee om verder bijv. de lever en de pancreas te ondersteunen. Na 6 weken maak ik dan een vervolgafspraak en meet ik opnieuw om te kijken hoe de waardes er dan uit zien. Ook meet ik medicatie door met de connectiesensor. Verder kan ik met behulp van de StiffnoGraph op een snelle manier via de microcirculatie in de vinger een indicatie krijgen van de conditie van de aderen. De meting is volledig pijnloos en de uitslag is al binnen 2 minuten bekend. Ik kan hiermee een goede indruk krijgen over de stijfheid van de aderen. Naast de stijfheid van de aderen kan ik ook aflezen hoe de hartslag is en de zuurstofsaturatie van het bloed. Aan de hand van de uitslag kan ik hiervoor de juiste medicatie inzetten.